Kom i kontakt med kundeservice

Vi vil betjene dig! Derfor forsøger vi at være til stede så meget som muligt når du er det. Vores kundeservice er online hver dag, 363 dage om året. De sidste 2 dage er brugt til intern træning, for at forbedre support servicen.

Du kan komme i kontakt med os ved at benytte dig af følgende medier:

Chat support

Stort set hvor som helst du er på Surftowns side, vil du være i stand til at chatte med os, ved at bruge knappen Chat med os, som du finder i nederste højre hjørne af siden. Trykker du på den, åbner der et vindue i hjørnet, hvor du kan skrive dit navn, sprog, din mail og et felt til at skrive en besked, hvor du kan skrive dit spørgsmål. Det vil lade os finde din konto frem, baseret på mailen, hvilket gør at vi kan hjælpe dig hurtigere. Hvis du ikke har en konto hos os endnu, kan du selvfølgelig stadig bruge chatten.

Chatten er åben alle hverdage fra 9:00 til 19:00 og weekender fra 10:00 til 18:00.

Chatten er god til mange forskellige slags problemer, men hvis du kontakter os omkring noget meget teknisk, vil du muligvis blive bedt om at oprette en supportsag i stedet.

Telefonsupport

Telefonsupport er åben hver dag fra 9:00 til 16:00. Telefonerne er lukket i weekenden.

Som VIP support kunde har du adgang til vores telefonsupport. Dette er for haste-sager der kræver øjeblikkelig opmærksomhed af os. Alle erhvervskunder har VIP support inkluderet. Som privatkunde kan du tilføje VIP support til dit abonnement fra kontrolpanelet.

Hvis du har brug for at komme i kontakt med salgsafdelingen, eller har spørgsmål omkring din faktura kan du ringe til os selvom du ikke har VIP support.

Du kan ringe til os på:
+45 70 70 24 74 (Danmark) eller +46 08 551 10 761 (Sverige).

Supportsag

Supportsager besvares hver dag fra 9:00 til 21:00. I weekenden fra 10:00 til 18:00.

Hvis du oplever et problem der kræver vores teknikeres rådgivning, så kan en supportsag være en god idé. Du kan altid starte med at kontakte os gennem telefonen. Hvis problemet er for omfattende, vil vi oprette en sag og eskalere den for dig.

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os uden for telefonens åbningstid, så benyt dig af supportsag funktionen.

Facebook og Twitter

Vi er online hver dag fra 9:00 til 16:00, undtagen i weekenden.

Hvis du er på Facebook eller Twitter kan det være en god idé at følge vores kanaler der. Vi informerer omkring vedligeholdelse og besvarer spørgsmål på vores sociale kanaler. Ved at følge os vil du også have mulighed for at deltage i vores konkurrencer.

Følg os her:
Twitter (International) og Facebook (international).

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/