Hvordan kan jeg tvinge en side til at altid bruge www. foran domænenavnet?

Såfremt du behøver sikre at dem der besøger din side altid har www. foran domænenavnet, skal du lave en ændring i sidens konfigurationsfil. Denne type af omdirigering er typisk nødvændig i de tilfælde hvor man fx. bruger et SSL-certifikat.

Brugere med PHP/MySQL

Indsæt nedenstående øverst i sidens .htaccess-fil:

Skift 'domain.tld' ud med dit domænenavn.

Brugere med ASP/ASP.NET/MSSQL

Indsæt nedenstående i sidens web.config-fil:

Skift 'domain.tld' ud med dit domænenavn.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/