Hvordan kan jeg pege et domæne mod Surftowns navneservere?

I nogle situationer kan du have brug for at pege et domæne til Surftown's navneservere.

For at gøre dette, skal du oprette en ordre for et nyt domæne og vælge 'Jeg vil TILFØJE et eksisterende domæne fra en anden Surftown konto, eller jeg styrer min DNS et andet sted' og derefter pege dit domæne på vores navneservere, pegningen foretages hos din udbyder af domænet.

Vores navneservere

• ns1.surf-town.net
  • ns2.surf-town.net
  • ns3.surf-town.net

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/