Support Center

WHOIS gennemgang

WHOIS indeholder oplysninger omkring ejer, administrator og faktureringsansvarlige for et givent domæne. Alle domænemyndigheder har deres egen WHOIS database, og der kan være små afvigelser mellem dem.

Ejeren af et domæne kaldes ofte "registranten" og det er den person som ejer domænet, der bestemmer, hvad det skal benyttes til.

Administrative contact

Den administrative kontakt er den person eller det firma der håndterer domænet for domæne registranten. Den administrative kontakt er ofte en webmaster, der håndterer ejerens hjemmeside og hosting.

Technical contact

Den tekniske kontakt er ansvarlig for domænets DNS-servere.

Billing contact

Faktureringskontakten er den person eller organisation der modtager fakturaer for fornyelse af domænenavnet. Når domænet er registreret igennem os, vil dette være Surftown.

DNS

I DNS sektionen af WHOIS oplysningerne kan du se hvilke DNS servere domænet peger på. DNS serverne bestemmer hvor hjemmesiden og mail-servicen befinder sig.


Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/

Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig