Vad är en databas?

Databaser används för att spara dynamisk data som t.ex inlägg på en blogg eller inloggningsinformation. De flesta morderna CMS-system använder databaser för att spara användares information.

På alla våra Webbhotell är det möjligt att skapa obegränsat antal databaser. Detta gör det möjligt för er att ha individuella databaser för varje unik webbapplikation du väljer att använda.

Vi erbjuder två typer av Databaser:

• MySQL
  • MSSQL

MSSQL är enbart tillgängligt via våra / ASP.NET / MSSQL produkter.

Databaskvoter

Där är ingen övre gräns på hur stor en databas får vara eller hur många databaser du kan skapa.

Den enda gräns är den faktiska gränsen av ert totala kontos utrymme. Detta betyder att om ert konto innefattar 10GB utrymme så kan du välja att använda hela utrymmet till en enkel databas. Det utrymme som varje enskild databas använder förbrukas av ert kontos totala utrymme.

Extern databasåtkomst

Vi erbjuder möjligheten att ansluta externt mot era databaser. Detta görs då via externa klienter. För att kunna göra detta måste du först ställa in ditt IP så att detta tillåts ansluta mot våra databasservrar genom brandväggarna.

Detta ställs in via vår Kontrollpanel.