Mail indstillinger

Alle mailkonti hostet af Surftown kan tilgås via IMAP og POP3. Vi anbefaler du bruger IMAP hvor det er muligt, medmindre du har en specifik grund til at bruge POP3.

I de fleste tilfælde så vil en krypteret forbindelse til serveren være bedre end en ukrypteret forbindelse. Vejledning til opsætning af en krypteret forbindelse til serveren findes her.

Såfremt du ønsker hjælp til opsætning af mail i en af de mere almindelige emailprogrammer, så har vi vejledninger til disse her:

IMAP-opsætning

Når du skal oprette forbindelse til mailserveren uden kryptering, så skal du bruge disse oplysninger. Det er muligt at enkelte af disse alternativer ikke findes i dit mailprogram. Hvis det er tilfældet så spring den indstilling over.

IMAP-server: mail.surftown.com
Port: 143
Godkendelse: Kodeord
SSL eller kryptering: Fra
SPA: Fra

POP3-opsætning

Som nævnt for oven så bør du bruge IMAP, medmindre du har en specifik grund til at bruge POP3, fx. hvis du har et ældre mailprogram, der ikke understøtter IMAP. Det er muligt at enkelte af disse alternativer ikke findes i dit mailprogram. Hvis det er tilfældet så spring den indstilling over.

POP3-server: mail.surftown.com
Port: 110
Godkendelse: Kodeord
SSL eller kryptering: Fra
SPA: Fra

SMTP-opsætning (udgående post)

For at sende post så skal du bruge følgende oplysninger. Bemærk at de fleste internetudbydere i Danmark blokerer trafik på port 25, og at du derfor skal bruge port 587 istedet for. Det er muligt at enkelte af disse alternativer ikke findes i dit mailprogram. Hvis det er tilfældet så spring den indstilling over.

SMTP-server: mail.surftown.com
Port: 587
Godkendelse: Kodeord
SSL eller kryptering: Fra
SPA: Fra

https://controlpanel.surftown.com/knowledgebase/article/253/