Support Center

Mail indstillinger

Alle mailkonti hostet af Surftown kan tilgås via IMAP og POP3. Vi anbefaler du bruger IMAP hvor det er muligt, medmindre du har en specifik grund til at bruge POP3.

I de fleste tilfælde så vil en krypteret forbindelse til serveren være bedre end en ukrypteret forbindelse. Vejledning til opsætning af en krypteret forbindelse til serveren findes her.

Såfremt du ønsker hjælp til opsætning af mail i en af de mere almindelige emailprogrammer, har vi vejledninger til disse her:

IMAP-opsætning

Når du skal oprette forbindelse til mailserveren uden kryptering, skal du bruge disse oplysninger. Det er muligt at enkelte af disse alternativer ikke findes i dit mailprogram. Hvis det er tilfældet så spring den indstilling over.

IMAP-server: mail.surftown.com
Port: 143
Godkendelse: Kodeord
SSL eller kryptering: Fra
SPA: Fra

POP3-opsætning

Som nævnt for oven så bør du bruge IMAP, medmindre du har en specifik grund til at bruge POP3 fx. hvis du har et ældre mailprogram, der ikke understøtter IMAP. Det er muligt at enkelte af disse alternativer ikke findes i dit mailprogram. Hvis det er tilfældet så spring den indstilling over.

POP3-server: mail.surftown.com
Port: 110
Godkendelse: Kodeord
SSL eller kryptering: Fra
SPA: Fra

SMTP-opsætning (udgående post)

For at sende post skal du bruge følgende oplysninger. Bemærk at de fleste internetudbydere i Danmark blokerer trafik på port 25, og at du derfor skal bruge port 587 i stedet for. Det er muligt at enkelte af disse alternativer ikke findes i dit mailprogram. Hvis det er tilfældet så spring den indstilling over.

SMTP-server: mail.surftown.com
Port: 587
Godkendelse: Kodeord
SSL eller kryptering: Fra
SPA: Fra

Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig