Overblik: de forskellige platforme

Når du bestiller et nyt webhotel fra Surftown, så skal du vælge hvilken serverplatform dit webhotel skal bruge. Dette påvirker den type af indhold du vil kunne bruge sammen med den konto. Det er ikke muligt at skifte kontotype når webhotellet er bestilt, så det er vigtigt at du vælger den rigtige platform allerede ved bestillingen.

Bemærk, at dette valg omfatter den servertype dit webhotel vil bruge, og at de to platforme ikke er relateret til styresystemet i din egen PC.

PHP / MySQL

PHP er det mest populære scriptsprog på nettet, og det bliver brugt til mange af de mest populære CMS-systemerne, som WordPress, Joomla og PHP-Fusion. Vi anbefaler at du vælger PHP / MySQL medmindre du specifikt har brug for at køre ASP-scripts eller ASP.NET applikationer.

Vi understøtter på nuværende tidspunkt PHP 5.4, 5.6 og 7.0, samt MySQL 5.

ASP / ASP.NET / MSSQL

ASP og ASP.NET er Microsofts alternativ til scripting og webapplikationer, og disse bliver brugt til nogle CMS'er, fx. DotNetNuke og Umbraco.

Vi understøtter på nuværende tidspunkt ASP.NET 1.1, 3.5 og 4.6, samt MSSQL server 2008.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/