Konfigurer Apple Mail

Denne guide viser hvordan du opsætter en emailkonto der kører gennem Surftown, ved at bruge emailklienten der følger med MacOS. Guiden er skrevet baseret på den version af Mail programmet der følger med i MacOS 10.12 Sierra. Bemærk at mindre variationer i opsætningsprocessen kan forekomme hvis din version af MacOS er ældre. Hvis din version er ældre end 10.11 El Capitan anbefaler vi at du opgraderer din computer før du går i gang med emailopsætningen. Se venligst guides på Apple's hjemmeside for instrukser til hvorledes dette gøres.

Før vi går i gang

Først og fremmest skal du have din e-mailkonto og det tilhørende kodeord klar. Hvis du ikke allerede har oprettet en e-mail konto kan du se hvordan dette gøres her.

Hvis du har glemt din e-mailadresses kodeord kan du vælge et nyt ved at følge denne guide.

E-mailkonto opsætning

1. Start med at klikke på Indstillinger... i Mail menuen.

Mail Indstillinger

2. Nu skal du åbne e-mailsetupguiden.

1. Vælg Konti fanen.
  2. Klik på plus knappen i nederste venstre hjørne.

Konti

3. Vælg Anden Mail-konto... og tryk på Fortsæt knappen.

Vælg en Mail-kontoudbyder...

4. Nu skal du skrive dit navn, din e-mailadresse og e-mailadressens kodeord.

Under Navn skriver du det navn du gerne vil have kontoen viser i din e-mailoversigt Fx: Surftown
Under E-mailadresse skriver du kontoens e-mailadresse: Fx: example@test-domain.dk.
Under Adgangskode indtaster du dit kodeord.

Når du har udfyldt felterne, tryk på Log ind knappen.

Tilføj en Mail-konto

5. Derefter bliver du informeret om at kontonavn og adgangskode ikke har kunnet bekræftes. Dette er normalt. Vælg nu kontotypen IMAP, og udfyld mail.surftown.com i felterne Server til indgående post og Server til udgående post. Tryk nu på Log ind.

Server information

6. Nu skal du bare afslutte opsætningen ved at trykke på OK knappen.

OK

Generel fejlfinding

Hvis du oplever problemer i Apple Mail kan du referere til Apples supportside her.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/