Hvordan logger jeg ind på kontrolpanelet?

I denne vejledning beskriver vi, hvordan du nemt kan logge ind på dit kontrolpanel hos Surftown.
For at logge ind på kontrolpanelet, skal du gøre følgende:

1. Gå ind på Surftown.com og klik på KONTROLPANEL

2. Du skal nu udfylde dine loginoplysninger som følgende:

1. Dit brugernavn er den e-mailadresse du har angivet i webhotellets kontaktoplysninger. Denne adresse er den samme der benyttes når vi udsender fakturapåmindelser.
  2. Adgangskoden til din Surftown konto
  3. Klik til sidst på Log Ind knappen

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/