Hvordan opretter jeg en e-mailadresse?

Du er få klik fra at komme igang med din nye e-mailadresse. Følg denne vejledning og så har du en mailkonto indenfor kort tid

1. Start med at logge ind Her

2. Hvis du har flere webhoteller, skal du vælge det webhotel hvor domænet din emailadresse findes på er tilføjet. Hvis du har flere webhoteller og er i tvivl om hvilket der indeholder domænet, kan du trykke her.

3. Tryk på Mail oversigt.

Overblik over Mailfunktioner fra Dashboardet

4. Hvis du har flere domæner på webhotellet, vil et vindue åbne, hvor du kan vælge hvilket domænes mailkonti du vil se. Hvis den mailkonto hvis kode du vil ændre, f.eks. slutter på mail@mitdomæne.dk, skal du vælge mitdomæne.dk fra listen, ved at trykke på pilen til højre for domænet.

Vinduet hvor du vælger domæne

5. Klik på Tilføj

Vinduet hvor du vælger domæne

6. I dialogboksen udfyldes felterne til at bestemme mailkontoens navn adgangskode, samt beskrivelse:

Konto: Dette er navnet på din mailadresse som der vil benyttes når der skal sendes mails til din konto, domænet kan ændres hvis du har flere domæner på webhotelelt.

Adgangskode: For at undgå tastefejl bedes dette blive tastet 2 gange, adgangskoden bruges til at logge ind på mailkontoen.

Beskrivelse: En valgfri beskrivelse af mailkontoe, denne kan kun ses når man er logget på kontrolpanelet.

7. Når felterne er udfyldt afsluttes oprettelsen ved at klikke på "opret en konto" knappen.