Hur skapar jag en E-postadress?

Du är bara ett fåtal klick ifrån att komma igång med din nya e-postadress. Följ bara stegen nedan så har du en fungerande e-postadress inom kort

1. Börja med att logga in Här

2. Ifall du har flera webbhotell, välj den som ditt mailkonto ligger på. Ifall du har många och är tveksam på vilket webbhotell du behöver, kan du klicka här.

3. När du har expanderat webbhotellet, klicka på E-post Översikt.

E-post

4. Om du har flera domäner på webbhotell kommer en popup öppnas där du kan välja mellan alla domäner på ditt konto.
Om postkonto vars lösenord du vill ändra heter mail@mydomain.com, bör du välja domänen mydomain.com från listan genom att trycka på knappen med pilen direkt till höger om domänen

E-postöversikt

5. Klicka på Lägg till.

6. Välj det namn du vill ha på e-postadressen samt även ett lösenord. Du kan själv välja lösenord, men om du har svårt att komma på ett som är tillräkligt säkert så använd gärna vår lösenordsgenerator.

7. Klicka på Lägg till E-postkonto så har du en fungerande e-postadress inom kort.