Hvordan opretter jeg en kontakt til min konto?

Nogle gange kan man have brug for at have flere kontakter forbundet til sin konto. Du kan oprette så mange kontakter du ønsker, og give dem de rettigheder du ønsker. De ekstra kontakter vil være i stand til at logge ind på din konto og administrere nogle prædefinerede dele af den. Der er mange tilfælde hvor det er praktisk at oprette en kontakt. Det kan være en regnskabsafdeling skal have mulighed for at logge ind og betale en faktura, eller at du administrerer hjemmesider for flere klienter, og de hver skal have mulighed for at logge ind og oprette nye mailadresser for hver deres domæne.

1. Når du er logget, vil du kunne se dit valgte navn i øverste højre hjørne af siden. Trykker du på navnet, åbner der en lille menu, hvor du kan trykke på Indstillinger. Tryk på Indstillinger, hvilket åbner en ny side.

2. Du vil nu se en side hvor du kan rette de fleste indstillinger for din konto. Du vil også kunne se en liste over allerede oprettede kontakter, hvis der findes nogen. For at lave en ny kontakt skal du trykke på Tilføj direkte til højre for Kontakter, hvilket igen åbner en ny side.

3. Du vil nu kunne udfylde de personlige detaljer for den nye konto. Det inkluderer alle de samme oplysninger der skal bruges for selve kontoen, som navn, adresse og en mailadresse. Du kan også vælge hvilke dele af kontoen den nye kontakt skal kunne tilgå, og for hvilke webhoteller. Der er fire prædefinerede indstillinger du kan vælge, kaldet ingen, Fakturering, Alle rettigheder og Teknisk.

4. Tryk på Send for at tilføje den nye kontakt.

Den nye kontakt vil kunne logge ind med det samme. Stærkt gået.