Hvordan opsætter jeg min e-mail adresse som IMAP-konto på Android?

Den følgende vejledning viser dig hvordan du kan opsætte din e-mail adresse som IMAP-konto på din Android-enhed. Vi har benyttet os af en Sony-enhed, men du skulle være i stand til at bruge vejledningen til andre Android-telefoner, selv om der kan forekomme mindre variationer.

1. Gå til Indstillinger

2. Tryk på Tilføj konto

3. Tryk på Mail

4. Nu vil du blive bedt om at konfigurere de basale indstillinger. Indtast først din mailadresse og tryk "Næste". Vi har brugt mail@surftown.email i vores eksempel:

Indtast derefter dit kodeord og tryk "Næste":

1. Indtast adgangskoden til din e-mail konto

Tryk på Manuel ops.

5. Vælg IMAP-konto når du bliver spurgt:

6. Nu vil du blive bedt om at indstille den indgående server:

1. Brugernavn: Din mail-adresse. Vi har brugt mail@surftown.email i vores eksempel
  2. Adgangskode: Emailadressens kodeord
  3. IMAP-server: mail.surftown.com
  4. Sikkerhedstype: STARTTLS
  5. Port: Indtast 143
  6. IMAP-sti præfiks: Indtast INBOX

Tryk på "Næste".

7. Nu vil du blive bedt om at indstille den udgående server:

1. SMTP-server: mail.surftown.com
  2. Sikkerhedstype: STARTTLS
  3. Port: Indtast 587
  4. Kræv login: Aktiveret
  5. Brugernavn Din mail-adresse. Vi har brugt mail@surftown.email i vores eksempel
  6. Adgangskode: Emailadressens kodeord

Tryk på "Næste".

8. Nu vil du blive bedt om at lave nogle generelle konto indstillinger. De fleste kan du ændre som du lyster, men vi anbefaler at du markere Synkronisér E-mail

Tryk på Næste

9. Nu vil du blive bedt om at give kontoen et navn, og vælge hvilket navn der skal vises som afsender. Disse indstillinger har ingen indflydelse på funktionaliteten, så du kan ændre dem som du lyster. Tryk på "Afslut opsætning" for at gå videre.

Og det var det, så nu skulle du gerne være i stand til at sende og modtage mails på din Android-enhed.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/