Konfigurer Outlook 2010

For at konfigurere Outlook 2010 til at forbinde til din Surftown e-mail konto, skal du følge instruktionerne herunder.

Igennem vejledningen vil vi benytte 'ditdomæne.tld' som erstatning for dit eget domæne. 'dinemail@ditdomæne.tld' er benyttet som erstatning for din egen e-mail adresse.

1. Åbn Outlook 2010 og klik på knappen Filer

2. Klik på knappen Tilføj konto

3. Et nyt vindue burde åbne og give dig nogle valgmuligheder

1. Vælg Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt
  2. Klik på knappen Næste

4. Gør som følgende

1. Vælg Internet e-mail
  2. Klik på knappen Næste

5. Nu burde du blive bedt om at indtaste dine informationer

1. Skift kontotype til IMAP
  2. Udfyld resten af formularen som beskrevet herunder:
    • Dit navn: Dette er navnet Outlook vil benytte som afsender, og kan indeholde hvad du har lyst til
    • E-mail-adresse: Indtast dinemail@ditdomæne.tld
    • Server til indgående post: Indtast mail.surftown.com
    • Server til udgående post (SMTP): Indtast mail.surftown.com
    • Brugernavn: Indtast dinemail@ditdomæne.tld
    • Adgangskode: Adgangskoden til din e-mail konto
    • Husk adgangskode: Medmindre der er flueben i denne, vil Outlook fortsætte med at efterspørge adgangskoden
  3. Klik på knappen Flere indstillinger

6. Nu skulle du gerne se et nyt vindue, inddelt i faneblade

Klik på fanebladet Server til udgående post og gør som følgende:

1. Sæt flueben i Serveren til udgående post (STMP) kræver godkendelse
  2. Vælg Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post

Klik på fanebladet Avanceret og gør som følgende:

1. Ændre porten for den udgående server til 587 og sæt krypteringstypen til TLS i felterne ’Brug følgende type krypteret forbindelse’
  2. Indtast INBOX i 'sti til rodmappe' feltet
  3. Klik på knappen OK

7. Nu er du tilbage i det samme vindue som før, så bare klik på knappen Næste

8. Nu vil Outlook forsøge at forbinde til din e-mail konto. Hvis du har fulgt instruktionerne korrekt, så skulle der ikke være nogle problemer. Når den er færdig, skal du bare klikke på knappen Luk

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/