Konfigurer Outlook 2007

For at konfigurere Outlook 2007 til at forbinde til din Surftown e-mail konto, skal du følge instruktionerne herunder.

Igennem vejledningen vil vi benytte 'surftownrocks.com' som erstatning for dit eget domæne. 'mail@surftownrocks.com' er benyttet som erstatning for din egen e-mail adresse.

1. Åbn Outlook 2007 og klik på Funktioner og så Kontoindstillinger...

Funktioner

2. Sørg for at fanen E-mail er valgt og klik på Ny...

Ny...

3. Vælg Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt og klik på Næste

Konfigurer

4. Vælg Internet-e-mail og klik på Næste

Internet-e-mail

5.Nu burde du blive bedt om at indtaste dine informationer

Indstillinger

• Skift kontotype til IMAP
  • Udfyld resten af formularen som beskrevet herunder:
    • Dit navn: Dette er navnet Outlook vil benytte som afsender, og kan indeholde hvad du har lyst til
    • Mailadresse: Indtast din e-mailadresse
    • Server til indgående post: Indtast mail.surftown.com
    • Server til udgående post (SMTP): Indtast mail.surftown.com
    • Brugernavn: Indtast din e-mailadresse
    • Adgangskode: Adgangskoden til din e-mail konto
    • Husk adgangskode: Medmindre der er flueben i denne, vil Outlook fortsætte med at efterspørge adgangskoden
  • Klik på knappen Flere indstillinger

6. Klik på fanebladet Server til udgående post og gør som følgende

Server til udgående post

• Sæt flueben i Serveren til udgående post (STMP) kræver godkendelse
  • Vælg Brug samme indstillinger som på serveren til indgående post

7. Klik på fanebladet Avanceret og gør som følgende

Avanceret

• Ændre porten for den udgående server til 587
  • Vælg TLS fra drop-down listen i de to felter ’Brug følgende type krypteret forbindelse’
  • Indtast INBOX i 'sti til rodmappe' feltet
  • Klik på knappen OK

8. Nu er du tilbage i det samme vindue som før, så bare klik på knappen Næste

Indstillinger

Nu vil Outlook forsøge at forbinde til din e-mail konto. Hvis du har fulgt instruktionerne korrekt, så skulle der ikke være nogle problemer. Når den er færdig, skal du bare klikke på knappen Luk

Test kontoindstillinger

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/