Hur tillför jag skrivrättigheter för NETWORK_SERVICE under IIS7?

Det kan ibland vara tvunget att kunna ge NETWORK_SERVICE skrivrättigheter under en applikation. Detta kan göras med ett enkelt skript. Följ bara dessa steg.

1. Skapa en fil med namnet networkpermission.aspx, klicka på följande länk och lägg till koden som visas när du har klickat på länken: https://www.surftowncloud.com/support/en/networkpermission.aspx
  2. Ladda upp networkpermission.aspx-filen till rooten av din domän via FTP eller Filhanteraren i din kontrollpanel
  3. Gå till dindomän.se/networkpermission.aspx (Du ska givetvis ersätta dindomän.se med din egna domän)
  4. Skriv in din FTP-användare, FTP-lösenord samt sökvägen för den mapp som du vill tilldela skrivrättigheter för
  5. Klicka på Change Permissions

Nu har rättigheterna ändrats.

Upplever du problem med att använda skriptet så kan du testa att deaktivera din web.config och global.asax-filen i den aktuella mappen.