Hvordan tilføjer jeg skriverettigheder for NETWORK_SERVICE på IIS7?

Det kan til tider være nødvendigt at give NETWORK_SERVICE skrive rettigheder i en applikation. Dette kan gøres via nedenstående script.

1. Højreklik dette link og vælg 'Gem destination som', gem filen på din computer.
  2. Upload filen til roden af domæne mappen via FTP eller Fil håndteringen i din kontrolpanel
  3. Tilgå ditdomæne.dk/networkpermission.aspx
  4. Indtast FTP login og password, samt stien til den mappe der skal tilføjes skrive rettigheder til.
  5. Klik "Change Permissions"
Der er nu ændret rettigheder for den pågældende mappe.

Opleves der problemer med at benytte scriptet, prøv eventuelt at deaktivere eventuelle web.config og global.aspx filer i domæne mappen.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/