Hvordan tilgår jeg filhåndteringen?

Igennem filhåndteringen vil du have mulighed for at redigere dine filer direkte på webhotellet, uden at skulle bruge et lokalt program som FileZilla. Den er egnet til bl.a. hurtige smårettelser og lign., men ikke til overførsel af store filer. Hvis du skal overføre store filer, så vil vi anbefale at du benytter en FTP-klient.

For at tilgå vores filhåndtering skal du gøre følgende:

1. Hvis du har flere webhoteller, vil du skulle vælge hvilket du ønsker at logge ind på. Find webhotellet fra Forsiden

2. Når du har fundet det pågældende webhotel, klik på knappen Filhåndtering. Herefter vil vores filhåndtering åbne i et nyt faneblad i din browser