Kunskapsbas

Hur skapar jag en .htaccess fil?

För att skapa en .htacces fil var god följ beskrivningen nedan.

Genom hela den här guiden så kommer vi använda 'yourdomain.tld' som exempel istället för din egentliga domän.


1. Öppna din Filhanterare


2. Se till att dolda filer visas


3. Klicka på yourdomain.tld foldern för att öppna den

createhtaccess-4-en.png


4. Klicka på FILE knappen

createhtaccess-5-en.png


5. En dialog kommer öppnas i ett nytt fönster

createhtaccess-6-en.png

  1. Ändra filnamnet till .htaccess
  2. Efter att du infogat innehållet i textarean, Tryck på save knappen
Support
Om du inte hittar det du letar efter, så är du välkommen att kontakta vår support

Skicka in ett supportärende
Service Desk
Har du utmaningar som kräver mer tid och expertis än vad du har tillgängligt?

Surftown Service Desk är en service där vi gör jobbet åt dig Vår Service desk gör jobbet åt dig.

Gör det åt mig