Support Center

Hvordan overfører jeg et domæne til min konto?

Hvis du allerede har et domæne hos en anden udbyder som du ønsker at flytte til din Surftown konto kan du gøre det ved at følge disse trin.

For de fleste domæner skal du først have udleveret en EPP kode fra din nuværende domæneudbyder. EPP koder benyttes som en ekstra sikkerhed ved overførsler, og er krævet for de fleste domænetyper inklusive .com, .net og .se. De danske .dk domæner benytter ikke EPP koder da de i stedet administreres via et login hos DK Hostmaster. En EPP kode kaldes også nogen gange for en autorisationskode, eller AUTH-code.

1. Log ind på dit kontrolpanel her.


2. I den vandrette menu skal du gå til "Ordre> Domæne"

Order/domain


3. Vælg "Jeg vil gerne OVERFØRE et eksisterende domæne fra en anden udbyder"(1), skriv domænets navn i feltet som vist forneden(2) og tryk på Go(3).

Transfer

Nu vil systemet kontrollere domænets tilstand og bekræfte at det findes og kan overføres. Marker afkrydsningsfeltet(4) for at bekræfte dit domæne og tryk på Bekræft(5).

Transfer


4. Afslut ordren og gå tilbage til Dashboard. Find domænet på listen over domæner.

Overfører du et .dk domæne vil du modtage en mail fra DK Hostmaster med instruktioner til at godkende overførslen, dermed behøver du ikke at fortsætte i vejledningen.

Overfører du en anden type domæne skal du kontakte din nuværende udbyder og bede dem om EPP koden for domænet og fortsætte vejledningen.

Tryk på * knappen og vælg Indtast EPP-koden.

Alle domæner


5. Indtast din EPP kode og tryk på Overførelse Domæne.

EPP


6. Afhængigt af domæne typen kan du modtage en mail med instruktioner for at godkende overførslen.


Se også:


Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/

Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig