Hvordan registrerer jeg et nyt domæne på min konto?

Denne vejledning dækker registrering af et nyt domæne.

Hvis du ønsker at overføre et nuværende domæne kan du følge denne vejledning.

1.  Start med at logge ind Her

2. I den vandrette menu skal du gå til "Ordre> Domæne"

Domain order

3. Vælg "Jeg vil gerne registrere et NYT domæne" og skriv domænenavnet i feltet som vist forneden. Klik i firkanten til højre for de ønskede domæne og klik på BEKRÆFT.

Domain order

4. I det næste trin skal du vælge hvilken konto domænet skal tilføjes til.

NOTE: Hvis dit produkts kvote for domæner er nået, vil du blive bedt om at opgradere dit webhotel.

Domain order

5. Når orden er afsluttet kan du modtage en e-mail med instruktioner for at bekræfte registreringen af domænet.

Efter domænet er blevet bekræftet, kan der gå op til 24 timer før at det er aktivt.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/