Konfigurer Windows 8 Mail app

For at konfigurere Mail til at forbinde til din Surftown e-mail konto, skal du følge instruktionerne herunder. Igennem vejledningen vil vi benytte 'surftownrocks.com' som erstatning for dit domæne.

'mail@surftownrocks.com' er benyttet som erstatning for din egen e-mail adresse.

Begynd med at åbne Mail:

På tastaturet skal du trykke på Windows key + S for at åbne søgefunktionen.

Skriv mail i feltet og åbn Mail-appen

Search mail app

Tryk på Windows key + I for at åbne indstillingerne i mail-appen, klik på Konti.

Vælg derefter Tilføj en konto i kontotyperne skal Anden konto vælges:

Tilføj en konto

Tryk på Anden Konto.

Anden konto

Vælg typen IMAP og klik Opret forbindelse knappen.

IMAP

Klik på Vis flere detaljer og udfyld oplysningerne og afslut med at klikke på knappen Opret forbindelse:

Mailadresse: Din e-mail adresse

Brugernavn: Din e-mail adresse

Adgangskode: Din valgte adgangskode

Indgående mailserver (IMAP): mail.surftown.com

Port: 143

Indgående server kræver SSL: Ja

Udgående mailserver (SMTP): mail.surftown.com

Port: 587

Udgående server kræver SSL: Ja

Den udgående server kræver godkendelse: Ja

Brug samme brugernavn og adgangskode til at sende og modtage mail: Ja

Account settings

Tryk på Windows key + I for at åbne indstillingerne i mail-appen, klik på Konti, og klik på den nyoprettede konto, scroll ned til at du ser punktet Specielle mapper:

Account settings

Specielle mapper

Sendt post: Indbakke\Sent Messages

Slettet post: Indbakke\Deleted Messages

Uønsket mail: Indbakke\Spam

Advanced settings