Hur installerar man ett SSL Certifikat

Hur installerar man ett SSL-Certifikat

När du har köpt ditt certifikat, och SSL-certifikat validering och bearbetning är fullständigt, är du redo att installera ditt SSL-certifikat.

Ditt certifikat kommer normalt lämnas via e-post eller kommer att finnas tillgänglig för nedladdning via leverantörens kontrollpanel. SSL-certifikat är normalt utförs som en textfil med krypterad data som din server kommer att använda när certifikatet är installerat.

Innan du påbörjar installationen, rekommenderar vi att du gör en säkerhetskopia av certifikatet och förvara den på ett säkert ställe.

1. Logga in på kontrollpanelen

2. Klicka Webbalternativ

3. Klicka på Importera SSL-CERTIFIKAT

4. Klistra in Privat nyckeleln in det första fältet & Certifikatet i nästa fält.

5. Tryck på spara

Ert SSL Certificat är nu Installerat.

Hur installerar man ett intermediate certifikat

Om SSL-certifikat inte har utfärdats av en betrodd CA (certifikat authoritie), anslutningsanordning (t.ex. en webbläsare) kommer då att kontrollera om certifikatet för den utfärdande CA har utfärdats av en betrodd CA, och så vidare tills antingen en betrodd CA hittas.

1. Börja med att klicka "REDIGERA SSL" i den högra menyn.

2. Gå ner till fältet 'Certifikatkedja' och klistra in Certifikatets kedjefil.

3. Klicka på 'INSTALLERA'.

Tvinga fram brukande av HTTPS.

Enklaste tillvägagångssättet är att använda följande .htaccess regel:
RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} off RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}