Hvordan installerer jeg et SSL Certifikat ?

OBS:

ALLE VORE LINUX WEBHOTELLER HAR ET LETS ENCRYPT SSL CERTIFIKAT INSTALLERET SOM STANDARD. TRYK HER FOR AT LÆSE MERE OM DETTE: Hvordan aktiverer jeg https på min hjemmeside?

INSTALLATION AF EGENE SSL CERTIFIKATER ER KUN MULIGT PÅ VORES ERHVERVSHOTELLER OG KRÆVER AT DU SLÅR DEDIKERET IP TIL FOR DIT DOMÆNE.

Efter du har købt dit SSL certifikat og SSL certifikat valideringsprocessen er fuldført, er du parat til at installere dit SSL certifikat.

Dit certifikat vil under normale omstændigheder blive sendt pr. e-mail eller være tilgængelig via download på din udbyders kontrolpanel. SSL certifikatet er normalt leveret i en tekst fil med krypterede data som serveren vil benytte når certifikatet er installeret.

Før du begynder installationen anbefaler vi at du tager en backup af certifikatet og opbevarer det et sikkert sted.

1. Login på dit Surftown kontrolpanel

2. Vælg det relevante domæne under domænehåndtering

3. Klik på ‘Importer SSL Certifikat’.

4. Indsæt ‘Privat SSL-servernøgle’ i det første felt & selve SSL certifikatet i det sidste felt. Tryk dernæst på 'GEM'.

SSL certifikatet er nu installeret.

Hvordan installerer jeg et 'intermediate certificate'?

Såfremt SSL certifikatet ikke er udstedt af en 'trusted CA (certificate authoritie)', så vil enheden der forbinder (f.eks. browseren) tjekke om certifikatet af det udstedende CA er udstedt af et 'trusted CA', osv. indstil et 'trusted CA' er fundet.

1. Start med at klikke 'REDIGER SSL'

2. Indsæt CA certifikatet i det felt der hedder 'Certifikatkædefil' og klik dernæst 'INSTALLER'

Sådan tvinger man brugen af HTTPS.

Den letteste måde er at benytte regel i .htaccess filen:
RewriteEngine On RewriteCond %{HTTPS} off RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/