Hvordan opsætter jeg min e-mail adresse som IMAP-konto på iPhone/iPad/iPod Touch

Den følgende vejledning viser dig hvordan du kan opsætte din e-mail adresse som IMAP-konto på din iOS-enhed. Vi har benyttet os af en iPhone-enhed, men du skulle være i stand til at bruge vejledningen til andre iOS-enheder.

Igennem vejledningen vil vi benytte surftown.email som erstatning for dit domæne og mail@surftown.email er benyttet som erstatning for din egen e-mail-adresse. Når du tilføjer din e-mail konto skal du bruge dit domæne og din e-mail-adresse.

1. Gå til Indstillinger på din iOS-enhed.

2. Vælg E-mail, kontakter, kalendere.

E-mail, kontakter, kalendere

3. Vælg Tilføj konto.

Tilføj konto

4. Vælg Andre.

Andre

5. Vælg Tilføj e-mailkonto.

Tilføj e-mailkonto

6. Her skal du indsætte indstillinger for din e-mail-konto.

Brugeroplysninger

• Navn: Valgfrit
  • E-mail: Din e-mail-adresse
  • Adgangskode: Adgangskoden du valgte til din e-mail-adresse
  • Beskrivelse: Valgfrit

Tryk derefter på Næste.

Ny konto

7. Nu skal du opsætte indstillingerne for den indgående og udgående mail server.

Server til indgående post

• Værtsnavn: mail.surftown.com
  • Brugernavn: Din e-mailadresse
  • Adgangskode: Adgangskoden du valgte til din e-mail-adresse

Server til udgående post

• Værtsnavn: mail.surftown.com
  • Brugernavn: Din e-mailadresse
  • Adgangskode: Adgangskoden du valgte til din e-mail-adresse

Tryk derefter på Næste.

Ny konto

8. Herefter vil din telefon kontrollere de indtastede kontoindstillinger.

Kontrollerer

Hvis alt er indtastet korrekt vil skærmen komme til at se ud som følger.

Kontrollerer

9. Bekræft at "E-mail" er aktiveret og tryk derefter på "Arkiver".

IMAP

10. Dine indstillinger vil nu være gemt og din konto vil være klar til at sende og modtage e-mail beskeder.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betaltjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/