Hur upprättar jag ett e-postkonto i min iPhone/iPad/iPod touch?

Nedan finner du en guide för hur du ställer in ett e-postkonto i en iPhone, iPad eller iPod Touch.

Lägg märke till att guiden använder sig av surftown.email för att representera ditt domännamn, samt mail@surftown.email för att representera din e-postadress. När du lägger in ditt e-postkonto behöver du använda ditt riktiga domännamn och e-postadress.

1. Gå till Inställningar på din iOS-enhet.

2. Välj E-post, kontakter och kalendrar.

E-post, kontakter och kalendrar

3. Välj Lägg till konto.

Lägg till konto

4. Välj Annat.

Annat

5. Välj Lägg till e-postkonto.

Lägg till e-postkonto

6. Nu behöver du fylla i inställningarna för ditt e-postkonto. Skriv in dem enligt följande:

Användarinformation

• Namn: Valfritt
  • E-post: Din e-postadress
  • Lösenord: Skriv in lösenordet till din e-postadress
  • Beskrivning: Valfritt

Klicka sedan på Nästa.

Nytt konto

7. Nu behöver du fylla i inställningarna för din inkommande samt utgående mailserver.

Server för inkommande e-post

• Värdnamn: mail.surftown.com
  • Användarnamn: Din e-postadress
  • Lösenord: Skriv in lösenordet till din e-postadress

Server för utgående e-post

• Värdnamn: mail.surftown.com
  • Användarnamn: Din e-postadress
  • Lösenord: Skriv in lösenordet till ditt e-postadress

Klicka sedan på Nästa.

Nytt konto

8. Nu kommer din enhet att verifiera kontoinställningarna.

Verifierar

Ifall inställningarna är korrekta, kommer skärmen uppdateras enligt nedan.

Verifierar

9. Se till att "E-post" är aktiverat och klicka sedan på Spara.

IMAP

10. Dina inställningar är nu konfigurerade och du ska kunna skicka och ta emot e-post.