Joomla! - Ophæv blokeringen af administrationen (403)

Denne vejledning er for dig der bliver mødt af en blokeringsside (403) når du prøver at tilgå din Joomla! administration.
Vejledningen giver en trin for trin beskrivelse til at få ophævet blokeringen for den forbindelse du anvender.

1. Find din nuværende IP-adresse

2. Tilgå vores filhåndtering

3. Sørg for at skjulte filer vises

4. Tryk på mappen der har samme navn som dit domæne

5. Hvis du kan se en Joomla! mappe åbner du denne

6. Klik på administrator mappen

7. Klik på .htaccess filen

8. Feltet til højre skifter og du skal trykke på edit knappen

9. Under teksten deny from all tilføjer du IP-adressen du fandt i starten: allow from [din IP-adresse]. En god ide er at ændre de sidste tegn til * tegnet for at gardere sig overfor dynamiske IP-adresser.

For eksempel, hvis din IP-adresse er 192.168.0.1, skal du tilføje allow from 192.168.0.1

10. Klik på save knappen

Du vil nu være i stand til at se administrator delen.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/