Joomla! - ta bort blockeringen för administrationspanelen (403)

Den här guiden är till för dig som möts av en åtkomst nekad sida (403) när du försöker logga in i din Joomla administrator.
Det här är en steg-för-steg guide till hur du häver den här blockeringen från din anslutning.

1. Ta reda på din IP-adress

2. Öppna vår filhanterare

3. Se till att dolda filer visas

4. Klicka på foldern med ditt domännamn

5. Om du har en Joomla! folder, klicka på den för att öppna den

6. Klicka på din administrator folder

7. Klicka på .htaccess filen

8. Alternativen på högersidan kommer ändras, klicka på edit knappen

9. Under texten deny from all behöver du lägga till din IP-address du kollade upp tidigare: allow from [din IP-address]. En god idé är att ändra dom sista siffrorna till *-tecknet om du har dynamiskt IP.

For exempel, om din IP-address är 192.168.0.1, så kan du skriva allow from 192.168.0.1

10. Klicka på save knappen

Du kan nu logga in i din admininstrations area.