Support Center

Hvordan kan jeg få vist .htaccess filer i filhåndteringen?

Du vil som standard ikke få vist .htaccess filer igennem filhåndteringen, da den betegnes som en skjult fil.
For at få den vist skal du sørge for at filhåndteringen viser skjulte filer.


1. Tilgå vores filhåndtering


2. Klik på knappen SETTINGS, som du kan finde nederst i højre hjørne

showhiddenfiles-2.png


3. Nu skulle du gerne se indstillingerne i højre side

showhiddenfiles-3.png

  1. Marker show hidden files
  2. Klik på knappen apply
Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig