Kunskapsbas

Hur kan jag visa .htaccess filer i filhanteraren?

Standardinställningarna för filemanagern låter dig inte se .htaccess filer. Det är en dold fil, och för att kunna se den så behöver du ställa in filemanagern att visa dolda filer.

1. Öppna våran filemanager


2. Klicka på SETTINGS knappen i nedre högra hörnet.

showhiddenfiles-2.png


3. Du ska nu se inställningar på högersidan

showhiddenfiles-3.png

  1. Kryssa i show hidden files
  2. Klicka på apply knappen
Support
Om du inte hittar det du letar efter, så är du välkommen att kontakta vår support

Skicka in ett supportärende
Service Desk
Har du utmaningar som kräver mer tid och expertis än vad du har tillgängligt?

Surftown Service Desk är en service där vi gör jobbet åt dig Vår Service desk gör jobbet åt dig.

Gör det åt mig