Hvordan laver jeg en omdirigering af mit domæne?

Hvis du skal omdirigere besøgende fra dit website til et andet website så kan du oprette en omdirigering via Surftown Dashboard.

1.  Start med at logge ind Her

2. Hvis du har flere webhoteller, skal du vælge det webhotel hvor domænet du vil omdirigere er tilføjet. Hvis du har flere webhoteller og er i tvivl om hvilket der indeholder domænet, kan du trykke her.

3. Gå til Hosting -> Domænehåndtering:

Domænehåndtering

4. Herefter skal du vælge dit domæne. I vores eksempel så bruger vi surftownrocks.dk, men du skal selvfølgelig vælge dit eget domæne.

5. Herefter skal du trykke på Tilføj, ud for Omdirigering:

6. Nu skal du indtaste adressen, der skal videresendes til, under Til. Bemærk at du ikke skal indtaste http:// eller https:// i til-feltet. Dette vælges i stedet i menuen der er forudfyldt med http://.

Fra-feltet skal være tomt, medmindre du kun skal videresende fra et bestemt URL. Hvis dette er tilfældet skal du skrive den del af URL'en der kommer efter domænenavnet i Fra-feltet.

Når du har tilføjet omdirigeringen så skal du trykke på Gem-knappen.

7. Hvis du har et Linux/PHP-webhotel, så skal du nu trykke på Anvend for at ændringerne skal træde ikraft:

Dette vil ikke være nødvændigt for Windows-webhoteller.

Når alt er klart så tager det ca. 20 minutter før omdirigeringen fungerer.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/