Hvordan opretter og administrerer jeg sidebars?

For at lave en ny widget eller "sidebar" gå til "udseende" og "widgets"

1

Tryk på "Create a new sidebar" og udfyld navn samt eventuelt beskrivelse. Husk at trykke på "Create sidebar" knappen for at gemme din nye sidebar

3

Vælg hvilken typ widget du vil have, og træk den over i den nye widget du lige har lavet

4

Udfyld eventuelt titel for din nye widget, og tryk på "Gem"

5

Når du skal koble en widget til en side så skal du gå ind på selve siden du gerne vil vise din widget på, gå lidt ned på siden, og find området hvor det står "sidebars". Vælg din sidebar og tryk på "opdater".