Hvordan tilføjer og fjerner jeg billeder i mit nextgen galleri?

Gå ind på gallerisiden og klik på den grønne firkant.

Klik på “manage galleries” og klik derefter på “galleri”

Her kan du fjerne/ændre på billederne

For at tilføje flere billeder til et galleri skal du klikke på “Add gallery/images”. Du skal her også vælge hvilket galleri det drejer sig om

Når du har valgt hvilket galleri du vil opdatere så vælger du “add files” og “start upload”. Når dette er gjort er de nye billeder lagt ind i galleriet, og du kan nu lukke nextgen vinduet. Glem ikke at trykke på “opdater” når du kommer ud på siden igen