Lägg till och ta bort bilder i ett galleri

Gå in på sidan där du vill placera ditt galleri och klicka på den gröna fyrkanten

1

Klicka på ”manage galleries” och klicka igen på ”galleri”

2

Här kan du ta bort/ändra bilderna

3

För att lägga till flera bilder till ett existerande galleri ska du först välja det i rullgardinsmenyn och efterföljande trycka på ”Add Gallery/images”

4

När du har valt vilket galleri du vill lägga till bilderna i ska du trycka på ”start upload”. När du har gjort detta har du lagt till nya bilder och du kan nu stänga fönstret. Komihåg att trycka på ”Uppdatera” på själva sidan för att spara ändringarna