Support Center

Hvordan opretter og indsætter jeg et album med flere gallerier?

Ønsker du at have flere gallerier på din side på en nem og overskuelig måde kan du med fordel gøre dette ved at indsætte et album i stedet.

 manage

Gå til Gallery og tryk på “Manage albums”

 album2

Navngiv det nye album og klik på "add"

 album3

Træk nu dine eksisterende gallerier over i det nye album

 album4

Tryk på “Update” når du er færdig

 galleri

Gå til den side du vil indsætte dit album på og tryk på galleri knappen

 album6

Vælg “NextGEN Bacic Compact Album”

 album5

Vælg dit album og tryk “Save”

 albumendelig

Udgiv din side. Du er nu færdig med dit galleri.

Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig