Hur lägger jag till en redan registrerad domän på mitt webbhotell?

1. Börja med att logga in Här

2. Uppe i huvudmenyn, välj Beställning -> Domän

Tryck Beställning

3. Markera alternativet "Jag vill LÄGGA TILL en redan existerande domän från annat Surftown-konto, eller jag hanterar min DNS någon annanstans" och skriv in ditt domännamn i textfältet. Tryck sedan Go för att gå vidare.

Lägg till registrerad domän

4. Om du har fler än 1 webbhotell på ditt konto kan du nu välja vilket av dina webbhotell som du vill koppla domänen till. Tryck på Bekräfta för att gå vidare.

Välj webbhotell

5. Nu visas en sammafattning av din beställning. Låt "Jag betalar med kreditkort vara markerad". Välj Bekräfta och Betala. Obs! Det kostar ingenting att lägga till ett redan registrerat domän, beloppet är därmed 0kr.

Bekräfta

6. Nu är ditt domän tillagt och du kan du administrera domänen i kontrollpanelen.

Nu är det klart