Hvordan tilføjer jeg et eksisterende domæne?

Hvis du allerede ejer et domæne, og ikke vil have ændret administrationen af domænet til at gå igennem os, kan du vælge at nøjes med at tilføje det. Du vil stadig betale for fornyelse af domænet, igennem dem du gør nu, og du skal selv sørge for at domænet peger på dit webhotel her hos Surftown.

1.  Start med at logge ind Her

2. Vælg fra øverste menu Ordre -> Domæne

3. Vælg dernæst 'Jeg vil TILFØJE et eksisterende domæne fra en anden Surftown konto, eller jeg styrer min DNS et andet sted' og indtast domænenavnet i feltet nedenunder.

4. Såfremt du har mere end en hosting konto, skal du vælge hvilken konto som domænet skal tilføjes, tryk dernæst på 'Bekræft'

5. Du ser nu en oversigt over din ordre. Vælg 'BEKRÆFT OG BETAL'. Bemærk at det er gratis at tilføje et eksisterende domæne.

6. Domænet er nu tilføjet til din hostingkonto, og kan administreres gennem kontrolpanelet.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/