Understøtter Surftown FrontPage Extensions?

Tidligere har vi annonceret, at det ikke længere vil være muligt for kunder, der har registreret deres konto efter februar 2013, at aktivere FrontPage Extensions i kontrolpanelet. Med opgraderingen fra Windows Server 2003 til Windows Server 2008 R2 stopper al understøttelse af FrontPage Extensions. Dette betyder, at de tilføjelser, der findes til FrontPage - eksempelvis besøgstællere - ikke længere vil fungere korrekt på din hjemmeside.

Årsagen til at FrontPage Extensions bliver udfaset er at de, i lighed med Windows Server 2003, ikke længere udvikles eller supporteres af Microsoft.

Vi anbefaler, at du anvender et af Surftowns hjemmesideværktøjer til at bygge din hjemmeside, i stedet for at anvende FrontPage. Tøv ikke med at kontakte Surftown Support, hvis du vil vide mere.