Hvordan flytter jeg et domæne mellem to webhoteller?

Denne vejledning vil vise dig hvordan du flytter et domæne mellem to webhoteller på samme login. Dette er praktisk hvis du har flere webhoteller der skal sammenlægges til ét eller bare vil flytte et domæne fra et webhotel til et andet.

Hvis domænet du vil flytte skal overføres til et webhotel der ligger på et separat login, kontakt da Surftown support der kan hjælpe dig med flytningen.

Det første du skal sikre dig, er at du har taget en backup af alt relateret data til dit domæne, det vil sige at du skal sørge for at tage backup af dine filer, databaser og eventuelle mail adresser. Dette skyldes at alt bliver slettet på serveren i forbindelse med flytningen!

Nu er vi klar til at flytte domænet.

1.  Start med at logge ind her.

2. Du skal vælge det webhotel hvor domænet du vil flytte er tilføjet. Hvis du er i tvivl om hvilket der indeholder domænet, kan du trykke her.

3. Når du har fundet og udvidet oversigten over webhotellet, kan du under Hosting finde og trykke på Domænehåndtering.

Domænehåndtering

4. I dialog boksen der kommer frem finder du det domæne du ønsker at flytte, og klikker på midterste knap under Handling.

Flyt domæne

5. Du vil nu blive bedt om at vælge et webhotel, som du vil knytte/flytte domænet til. Kun webhoteller der har ledig kapacitet tilgængeligt vil blive vist på listen.
Vælg destination

Gennemfør flytningen ved at trykke på Send og bekræfte at du er klar over at domænets indhold vil blive slettet.

Såfremt du ønsker at Surftown ordner dette for dig, eller hvis du har brug for assistance med andre opgaver, så se mere om de betalte tjenester vi kan tilbyde via vores Service Desk-tjenester her: https://www.surftown.com/da/service-desk/