Hvordan kan jeg logge ind hvis jeg har glemt mit kodeord?

Denne guide vil vise dig hvordan du nulstiller dit kodeord således du igen kan logge på kontrolpanlet, hvis du har glemt dit kodeord.

1. Start med at navigere til vores login side som du finder her.
Glemt din adgangskode?

2. Klik på "Glemt din adgangskode?" knappen. Dette vil åbne et vindue hvori du skal indtaste den e-mail adresse der er angivet i din kontos kontaktoplysninger og trykke på "Send nulstil email" knappen. Dette vil sende en e-mail til dig der indeholder instrukser til hvordan du nulstiller din adgangskode.
 Glemt din adgangskode?