Support Center

Hvad er Surftown Creator?

Denne vejledning vil fortælle lidt om hvad Surftown Creator er, og hvad du kan bruge det til.

Surftown Creator er Surftowns hjemmeside program, hvor du hurtigt og nemt kan komme i gang med at lave din hjemmeside. Du har mulighed for at lave en blog, en personlig hjemmeside eller noget helt tredje. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan med Surftown Creator.

Surftown Creator er bygget på det populære og meget alsidige WordPress, som mange bruger til at lave hjemmesider med i dag. Du kan her vælge mellem en masse professionelle skabeloner, som gør din hjemmeside flot på et øjeblik. 

En anden fordel ved Surftown Creator er, at du ikke behøver at bekymre dig om at holde noget som helst opdateret. Vi sørger for alt er opdateret og ajourført med de seneste sikkerhedsopdateringer. 

Skulle man sætte en finger på noget, så tillader vi desværre ikke at du installere dine egene skabeloner eller udvidelser til Surftown Creator. Hvis du gerne vil det kan det naturligvis også sagtens lade sig gøre. Så er Surftown Creator bare ikke det du skal bruge. Du kan så med fordel se her hvordan du installere din egen version af WordPress på dit domæne.

Kontakt
Finder du ikke det du søger så kontakt vores support

Opret en supportsag
Service Desk
Står du med en større udfordring, som kræver lidt mere ekspertise og tid end du har til rådighed?

Surftown Service Desk, er en service hvor vi foretager arbejdet for dig. Vores Service desk klarer opgaven for dig.

Gør det for mig