Hur loggar jag in till Surftown Creator?

Denna guide visar dig hur to loggar in till Surftown Creator, så att du kan administrera webbsidan som du skapat i vårat verktyg.

Börja med att logga in på Kontrollpanelen här.

Näär du loggat in, klicka på under "Surftown Creator" kategorin "Hosting".

I det fönster som öppnas, klicka på "Logga in" knappen till höger om domänen du tänker ändra på.

TÄNK PÅ! Om du inte aktiverat Surftown Creator ännu, så kan du göra det genom att följa denna guide

TÄNK PÅ! Om du inte skickas vidare, så bekräfta att din webbläsare tillåter pop-ups från controlpanel.surftown.com - Du kanske varnas om detta första gången du loggar in - Se till att alltid tillåta pop-ups från  controlpanel.surftown.com. Skulle alternativet inte dyka upp, så kan denna inställning göras manuellt i din webbläsares inställningar.

Du har nu loggat in till Surftown Creator!