Hur ändrar jag tema i Surftown Creator?

Denna guider visar hur du ändrar ditt tema i Surftown Creator.

Börja med att logga in till Surftown Creator, du kan se hur du gör i följande guide här

Steg 1:

När du loggat in i Surftown Creator, kan du i vänstra sidan av skärmen se en meny som heter "Utseende", härunder ska du välja "Teman".

Steg 2:

Du kommer nu se en översikt av alla de teman du kan välja bland. Notera att mängden teman du kan använda beror på typen av webbhotell du har. Om du önskar flera teman, så kan du med fördel uppgradera din tjänst.

Steg 3:

Önskar du att titta närmare på ett specifikt tema, så kan du föra muspekaren över temat, och klicka på knappen "Live Förhandsgranskning".

Steg 4:

Här kan du direkt ställa in din hemsidas utseende enligt principen WYSIWYG (What You See Is What You Get). Jag har här valt ett tema med namnet "Memoir" som jag tycker passar bra till min blogg. När du hittar ett tema du tycker om, trycker du på "Spara & Aktivera"

Steg 5:

Du har nu aktiverat ett tema för din sida, och det är klart att användas. Om du istället vill ta en närmare titt på din webbsida, så kan du klicka på "Besök webbsida" som visas nedanför.