Hvordan aktiverer jeg en skabelon i Surftown Creator?

Denne vejledning vil vise dig hvordan du ændrer din skabelon i Surftown Creator.

Start med at logge ind i Surftown Creator, du kan se hvordan du gør her

Trin 1:

Når du er logget ind i Surftown Creator, kan du i venstre side af skærmen, se et menu punkt der hedder "Udseeende", herunder skal du vælge under menupunktet "Temaer".

Trin 2:

Du kan nu se en oversigt over alle de skabeloner du kan vælge imellem. Bemærk at mængden af skabeloner du kan benytte varierer alt efter hvilken pakke du har. Ønsker du flere tilgængelige skabeloner, kan du med fordel opgradere din konto.

Trin 3:

Ønsker du at se nærmere på en bestemt skabelon, kan du holde musen over skabelonen, og trykke på knappen "Live forhåndsvisning".

Trin 4:

Her kan du allerede nu indstille din hjemmesides udseende som WYSIWYG (What You See Is What You Get). Jeg har her valgt en skabelon der hedder "Memoir" som jeg synes passer godt til min blog. Når du finder en skabelon du er tilfreds med, trykker du på "Gem & Aktiver"

Trin 5:

Du har nu aktiveret en skabelon for din side, og den er klar til brug. Hvis du igen lige vil tage et nærmere kig på din side, så kan du klikke op "Besøg websted" som nedenfor.