Kunnskapsbase

Hvordan publicerer jeg min Surftown Creator side?

Denne guide viser hvordan du publicerer din Surftown Creator side, nå du er færdig med at opbygge den.

Begynd med at logge på dit kontrolpanel hos os her

Trin 1:

Under kategorien "Hosting" trykker du på "Surftown Creator".

Trin 2:

I dialogboksen der nu kommer frem trykker du på "Publicér"-knappen ud for det domæne du vill offentliggøre.

Trin 3:

Efter et stykke tid, er din side publiceret. OBS! Bemærk at det kan tage op til 24 timer fra det tidspunkt du publicerer din side til den kan ses på nettet.

Kontakt
Should you not find what you are looking for then feel free to ask our support

Create A Ticket