Kunnskapsbase

Hur skapar jag ett kontaktformulär i Surftown Creator?

Denne vejledning vil vise dig hvordan du laver en kontaktformular i Surftown Creator.

Start med at logge ind i Surftown Creator, du kan se hvordan du gør her.

I dette eksempel vil jeg arbejde videre på en side jeg allerede har oprettet, du kan se hvad en side er, og hvordan jeg har oprettet den her.

Trin 1:

Det første vi skal gøre, er at sikre os at de mails der bliver sendt til os fra kontaktformularen bliver sendt det rigtige sted hen. Dette skal vi kontrollere under dine indstillinger for din Surftown Creator side. Start med at bevæge musen over menupunktet "Indstillinger" og herefter klik på "Generelt" i menuen i venstre side.

Trin 2:

Her kan vi se en masse indstillinger for din Surftown Creator side. Den vi leder efter i dette tilfælde er feltet "E-mail-adresse". Her skal du sikre dig at den er korrekt. Når du har gjort dette, skal du i bunden af siden klikke på knappen "Gem ændringer".

Trin 3:

Nu er vi sikre på at de meddelser der bliver sendt til os fra kontaktformularen bliver sendt det rigtige sted hen. Det næste vi så skal gøre, er at bevæge musen hen over det menupunkt der hedder "Sider" og herefter "Alle sider" i menuen til venstre.

Trin 4:

Nu kan vi se en oversigt over alle de sider der er på din Surftown Creator side. Den side vi skal have fat i her, er den jeg allerede har oprettet, den hedder "Kontakt mig". Bevæg musen hen over siden, og klik på linket "Rediger".

Trin 5:

Nu er vi inde og redigere i den side vi allerede har oprettet. Her har jeg også redigeret lidt i teksten og centreret den, så det ser lidt pænere ud. Det næste vi skal gøre, er at klikke på "drop-down" menuen "Skabelon" i højre side, og herefter vælge "Contact Page". Dette vil sætte en kontakt formular ind på vores "Kontakt mig" side.

Trin 6:

Når du har valgt skabelonen "Contact Page", så tryk på knappen "Opdater", så gen-udgiver vi siden, så den bliver ajour med de ændringer vi lige har fortaget.

Trin 7:

Nu er siden opdateret, og vi kan klikke på linket "Vis side" for at se de ændringer vi lige har fortaget.

Trin 8:

Nu ser vi den kontakt formular vi lige har indsat på din side, og dine besøgende kan nu skrive en mail direkte til dig fra din Surftown Creator side.

Kontakt
Should you not find what you are looking for then feel free to ask our support

Create A Ticket