Hur skapar jag ett kontaktformulär i Surftown Creator?

Denna guide visar dig hur du skapar ett kontaktformulär i Surftown Creator.

Börja med att logga in i Surftown Creator, du kan se hur här.

I detta exempel vill jag arbeta vidare på en sida jag redan har upprättat, du kan se vad en sida är, och hur jag har skapat den här.

Steg 1:

Det första vi ska göra, är att försäkra oss om att E-post som skickas till oss från kontaktformuläret, blir skickade till rätt plats. Detta kontrollerar vi under dina inställningar för din Surftown Creator-sida. Börja med att föra musen över menyalternativet "Inställningar", och klicka därefter på "Generellt" på vänster sida.

Steg 2:

Här kan vi se en massa inställningar för din Surftown Creator sida. Det vi letar efter i detta fall är fältet "E-Mail Adress". Här ska du säkerställa att den är korrekt. När du gjort detta, ska du i botten av sidan klicka på knappen "Spara Ändringar".

Steg 3:

Nu är vi säkra på att de meddelanden som blir sända till oss från Kontaktformuläret skickas till rätt plats. Det nästa vi ska göra, är att föra musen över det menyalternativ som heter "Sidor" och därefter "Alla Sidor" i menyn till vänster.

Steg 4:

Nu kan vi se en översikt av alla de sidor som finns på din Surftown Creator sida. Den vi ska leta rätt på, är det jag redan skapat som heter "Kontakta mig". För musen över sidan, och klicka på länken "Redigera"

Steg 5:

Nu är vi inne och redigerar den sida vi redan har skapat. Här har jag också redigerat lite i texten och centrerat den, Så det ser lite snyggare ut. Det nästa vi ska göra, är att klicka på "drop-down" menyen "Teman" i den högra sidan, och därefter välja "Contact Page". Detta kommer sätta ett kontaktformulär inne på vår "Kontakta Mig" sida.

Steg 6:

När du har valt temat "Contact Page", så trycker du på knappen "Uppdatera", så att sidan åter-publiceras, Detta gör att sidan uppdateras med alla ändringar vi har gjort.

Steg 7:

Nu är sidan uppdaterad, och vi kan klicka på länken "Visa Sida" för att se de ändringar vi har gjort.

Steg 8:

Nu ser vi det kontaktformulär vi har lagt in på sidan, och dina besökare kan nu skreva ett mail direkt till dig från din Surftown Creator sida.