Hur skapar jag en lösenordsskyddad sida i Surftown Creator?

Denna guide visar hur du skapar en lösenords-skyddad sida i Surftown Creator.

Jag tänker i den här guiden använda en sida jag redan har skapat. Du kan se hur man skapar en sida här. Jag har till detta exempel skapat en sida som heter "Familje-information" - Tanken med denna sida var, att endast personer jag ger lösenordet till ska kunna se sidans innehåll.

Börja med att logga in i Surftown Creator, du kan se hur du gör här.

Steg 1:

När du loggat in, så för du musen över meny-alternativet "Sidor" och klickar sedan på "Alla Sidor" i menyn till vänster.

Steg 2:

Här kan du se en översikt för alla sidor som finns i din Surftown Creator. För musen över den sida du önskar skydda, och klicka på länken "Redigera".

Steg 3:

Här kan du se att jag har gjort en titel, och skrivit lite innehåll, som endast ska kunna ses av de som har lösenordet till min sida. På högra sidan ska du under "Synlighed" klicka på länken "Redigera" där det står "Offentlig".

Steg 4:

Där kommer nu komma flera alternativ att visas. Har skall du klicka på den knapp som heter "Lösenordsskyddad" och mata in ett lösenord i fältet nedanför. När du har matat in lösenordet, så klickar du på knappen "OK".

Steg 5:

Vi har nu lagt till ett lösenord på vår site. Nu behöver vi bara trycka på knappen "Uppdatera" så träder ändringarna i kraft.

Steg 6:

Ändringarna har nu trätt i kraft, och vi kan se detta genom att navigera till vår sida. Detta kan du göra genom att klicka på knappen "Surftown Creator Site" uppe i det vänstra hörnet.

Steg 7:

Klicka nu på den sida du har skapat i menyn.

Steg 8:

Nu kan du se att du blir ombedd att mata in det lösenord vi har valt. Gör detta och klicka på knappen "Send".

Steg 9:

Du kan nu se din skyddade sida, och det innehåll som vi har valt att gömma från allmänheten.