Hvordan opretter jeg en adgangskode beskyttet side i Surftown Creator?

Denne vejledning vil vise dig hvordan du opretter en adgangskode beskyttet side i Surftown Creator.

Jeg vil i vejledningen her bruge en side, jeg allerde har oprettet. Du kan se hvordan du opretter en side her. Jeg har til dette eksempel oprettet en side der hedder "Familie Information" - Tanken med denne side var, at det kun er personer jeg udlevere adgangskoden til der skal kunne se sidens indhold.

Start med at logge ind i Surftown Creator, du kan se hvordan du gør her.

Trin 1:

Når du er logget ind, så bevæg musen over menupunktet "Sider" og klik herefter på "Alle sider" i menuen til venstre.

Trin 2:

Her kan du se en oversigt over alle de sider der er i din Surftown Creator. Bevæg musen over den side du ønsker at beskytte, og klik på linket "Rediger".

Trin 3:

Her kan du se at jeg har lavet en titel, og skrevet noget indhold, som kun skal kunne ses af dem der har adgangskoden til min side. I højre side skal du under "Synlighed" klikke på linket "Rediger" ud fra der hvor der står "Offentlig".

Trin 4:

Der vil nu komme nogle flere oplysninger frem nedenfor. Her skal du markere den knap der hedder "Kodeordsbeskyttet" og indtaste en adgangskode i feltet nedenfor. Når du har indtastet en adgangskode, så tryk på knappen "OK".

Trin 5:

Vi har nu tilføjet en adgangskode til vores side, og vi mangler nu blot at trykke på knappen "Opdater", så ændringerne træder i kraft.

Trin 6:

Ændringerne er nu trådt i kraft, og vi kan se dette ved at navigere ud til vores side. Dette kan du gøre ved at klikke på knappen "Surftown Creator Site" øverst i venstre hjørne.

Trin 7:

Klik så på den side du lige har oprettet i menuen.

Trin 8:

Nu kan du se at du bliver bedt om at indtaste den adgangskode vi lige har oprettet. Gør dette og klik på knappen "Send".

Trin 9:

Du kan nu se din beskyttet side, og det indhold som vi har valgt at gemme for offentligheden.