Kunnskapsbase

Hur får jag mina inlägg att visas på Surftown Creators framsida?

Denne vejledning til vise dig hvordan du får dine indlæg på forsiden i Surftown Creator. Som standard er din forside en statisk side der hedder "Sample Page", hvis ikke du ønsker dette, så kandu få dine indlæg på forsiden i stedet. Dette er i sær praktisk hvis du ønsker at lave en blog med Surftown Creator.

Start med at logge ind i Surftown Creator, du kan se hvordan her.

Trin 1:

Når du er logget ind i Surftown Creator, så bevæg musen over menupunktet "Indstillinger" i og klik så på linket "Læsning" i menuen til venstre.

Trin 2:

Nu kan du se at din forside står til at være en statisk side, og denne er "Sample Page". Klik derfor på knappen ud for "Dine seneste indlæg" og derefter på knappen "Gem ændringer".

Trin 3:

For at se resultatet kan du gå til din forside, ved at klikke på knappen "Surftown Creator Site" øverst i venstre hjørne.

Trin 4:

Du kan nu se at vores blog viser vores seneste indlæg fremfor denne "Sample Page".

Kontakt
Should you not find what you are looking for then feel free to ask our support

Create A Ticket